Konoplja je že stoletja gojena po vsem svetu in že starodavne civilizacije so jo uporabljale kot vsestransko zdravilo s pomočjo katere so reševali najrazličnejše zdravstvene težave.

V čudežno moč konoplje verjamemo tudi sami, zato smo začeli pridelovati kakovostne konopljine izdelke s katerimi smo želeli članom družine in prijateljem pomagati na poti do zdravja in boljšega počutja. Zgodba je prerastla v Bioteco, srčno blagovno znamko, pod katero ustvarjamo izdelke, ki so narjeni z ljubeznijo in skrbjo do ljudi in narave.

Vrhunska kakovost, trajnostna naravnanost in okolju prijazna pridelava so temelj našega delovanja in nam pomagajo uresničevati našo vizijo – pomagati ljudem, da zopet najdejo svoje naravno ravnovesje.

Lokalna in trajnostno naravnana pridelava

01 – Naravno gnojenje
Naši nasadi konoplje se nahajajo v Vipavski dolini, v Sloveniji. Regiji, ki se ponaša z vrhunskimi kmetijskimi razmerami. Skupaj z veliko skrbnostjo in globokim znanjem gojimo konopljo čim bolj naravno, brez uporabe pesticidov in sintetičnih gnojil.

03 – Stroga analiza
Izvlečke in vse naše izdelke najprej analiziramo sami. Po izpolnitvi strogih meril pa kakovost svojih izdelkov preverimo še z neodvisnimi certificiranimi laboratoriji. Šele ko smo prepričani, da izdelek ne more biti boljši, je čas, da pride do vas.

02 – Popoln nadzor nad kakovostjo izdelka
Pri predelavi konoplje uporabljamo le najboljše, popolnoma dozorele, ročno brane cvetove. Naše ekstrakcije izvajamo s prilagodljivim sistemom za ekstrakcijo, pri čemer se zanašamo na superkritično CO2 tehnologijo. Naše serije so majhnega obsega, da imamo lahko popoln nadzor nad kakovostjo končnega izdelka.

02 – Endokanabinoidi polnega spektra
Vsi naši izdelki vsebujejo ekstrahirani CBD, ki je naravno prisoten v rastlini, skupaj s preostalimi kanabinoidi, terpeni, flavonoidi in drugimi spojinami. Zdravilo, ki vsebuje celotno esenco rastline, lahko pokaže svojo polno moč v tem, čemur pravimo spremljevalni učinek.


Ko znanost sobiva z naravo

Ko združimo inovacijo in strast do konoplje, dobimo kar danes žene Bioteco.

Vrhunska kakovost

Kakovostni in trajnostno naravanani izdelki

Varen nakup

Zajamčeno varno plačevanje in varovanje vaših podatkov

Vračilo kupnine

14 dni od prejema blaga v primeru nezadovoljstva

Brezplačna poštnina

Pri naročilu nad 20 €

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas!

Bioteca

Laze 44
5290 Vrtojba
Slovenija

+386 31 607 030
info@bioteca.eu